Optimizare viteză de încărcare site

de la 1000 €

Un site lent înseamnă o rată de conversie mai mică și mai puține vizualizări. Te putem ajuta să îți facem site-ul pe WordPress/WooCommerce mult mai rapid ca să nu pierzi clienți. Optimizăm dimensiunea paginii, viteza de încărcare, imaginile, baza de date și multe alte lucruri mărunte, dar importante.

Un site rapid este fundația pe care poți să construiești o afacere online solidă.

Ce cuprinde serviciul de optimizare viteză de încărcare site?

Servicii opționale:

Întrebări frecvente:

Testele au scos în evidență că viteza de încărcare a site-ului afectează direct numărul de afișări pe care le face în medie un vizitator și rata de conversie. Recent, motoarele de căutare precum Google țin cont și de acest indicator, deci există și un impact asupra traficului organic pe care îl poate primi site-ul tău.

Oricât de bine optimizat este un site, nu trebuie să scoatem din calcul serverul pe care acesta este găzduit. În special în cazul pachetelor shared hosting viteza serverul poate influența foarte mult performanța site-ului tău. Pentru rezultate optime este posibil să fie necesar să faci upgrade la un pachet de hosting superior.

cPanel este cea mai răspândită interfață de administrare pentru servere de hosting. Mulți furnizori de servicii de găzduire oferă cPanel. Nu trebuie să știi să folosești cPanel, deși este foarte simplu. Ne ocupăm noi de tot.

Pentru eficientizare vitezei de încărcare a site-urilor pe Internet și reducerea traficului se folosește de multe ori o tehnologie de caching. LiteSpeed este o astfel de tehnologie, folosită de mulți furnizori de servicii de hosting, oferind multiple opțiuni de configurare.

Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. De costul inițial al template-urilor premium folosite ne ocupăm noi. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o nouă licență. Pentru anumite funcționalități și integrări cu servicii terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.