Despre noi

Echipa JPG

Suntem 2 indivizi pasionați de online care încearcă zi de zi să devină mai buni în ceea ce fac pentru ei, dar mai ales pentru cei care apelează la serviciile noastre.

Totul a început când pasionatul de tehnologie al echipei, JP, care pe vremea aceea era Project Manager al site-ului go4it.ro, a decis ca vrea să-și facă un blog unde să-și dea cu părerea despre all things tech și nu numai. Apoi a co-fondat giz.ro, site de gadgeturi și tehnologie, plus multe alte site-uri în limba engleză și română care l-au obligat nu doar să învețe cum se instalează un CMS, o temă pentru WordPress și plugin-uri, dar și cum faci să “ieși în față” în motoarele de căutare, cum să crești traficul unui site și cum sa monetizezi traficul atras.

Astfel a învățat să facă și marketing afiliat, iar în decembrie 2014 a decis că are nevoie de ajutor pentru un nou proiect creat ca un ghid de shopping online – shopniac.ro. Și aici a apărut cealaltă jumătate a echipei, G, care a învățat și ea copywriting, SEO, SEM, Google Analytics și Google Ads.

După un an, când Shopniac a început să adune comisioane am decis că avem nevoie de o firmă și am înființat JPG MEDIA. Și când oamenii au început să ne întrebe dacă nu putem să-i ajutăm și pe ei fie cu un site de prezentare, fie cu crearea și administrarea unui magazin online am decis că am putea să ne diversificam serviciile și acum ajutăm cu drag afacerile să fie prezente online, să se facă cunoscute sau să-și crească vânzările online.

Lucrăm cu pasiune, suntem atenți la nevoile partenerilor noștri și ne dorim câteodată chiar mai mult decât ei să aibă rezultate peste așteptări. Dacă ai nevoie de ajutor cu online-ul tău am detaliat ce îți putem oferi în pagina de servicii. Ne poți contacta și dacă ai nevoie și de alte servicii pentru că ne place să căutăm împreună soluții.