Magazin online la cheie

de la 2000 €

Cea mai rapidă soluție pentru a începe sa vinzi online. În doar câteva zile îți pregătim un magazin online complet funcțional unde poți lista produsele și serviciile pe care le comercializezi.

Este mai simplu ca niciodată să vinzi în propriul magazin online.

Ce cuprinde un magazin online dezvoltat de noi?

Servicii și module opționale:

Întrebări frecvente:

Prețul unui magazin online variază în funcție de opțiunile pe care le dorești. Suntem pregătiți să te ajutăm să alegi modulele și opțiunile de care ai nevoie ca să vinzi rapid și eficient.

Nu ne plac jumătățile de măsură: magazinul-ul livrat de noi va fi funcțional. Îl instalăm în cPanel, la noi sau pe serverul tău, îl legăm de domeniul ales de tine și va fi accesibil cumpărătorilor din secunda doi. Adăugăm la început și câteva produse reale, pe care le poți duplica ușor pentru a crea produse noi de același tip.

Domeniul este numele site-ului. La sfârșit este prezentă întotdeauna o extensie pentru a forma complet adresa pe care trebuie să o introduci în browser pentru a vizita prima pagină a site-ul. In cazul site-ului nostru domeniul este „jpgmedia.ro”, cu extensia .ro, specifică site-urilor românești.

Un site este format din fișiere și bază de date. Acestea trebuie găzduite pe un server astfel încât să fie accesibile celor care introduc în browser domeniul site-ului. Prin hosting sau găzduire înțelegem acest spațiu și resursele hardware oferite de un furnizor de servicii de hosting care permit rularea software-ului unui site web.

Pentru a putea construi rapid un site la un cost avantajos pentru tine folosim template-uri. Acestea sunt elemente grafice și funcționale predefinite ușor de instalat și configurat, dar cu opțiuni de personalizare limitate. La cerere putem dezvolta teme grafice și plugin-uri cu funcționalitățile dorite de tine.

Un CMS (Sistem de Management al Conținutului) este o platformă software cu un panou de adminstrare avansat ce permite utilizatorilor să adauge, să modifice, să clasifice și să gestioneze ușor și rapid conținutul site-ului făsă să necesite cunoștințe de programare.  Site-urile dezvoltare de noi folosesc CMS-ul WordPress, utilizat de peste 40% din site-urile de pe Internet.

cPanel este cea mai răspândită interfață de administrare pentru servere de hosting. Mulți furnizori de servicii de găzduire oferă cPanel. Nu trebuie să știi să folosești cPanel, deși este foarte simplu. Ne ocupăm noi de tot.

Pentru o conexiune securizată HTTPS între site-ul tău și browser-ul vizitatorului este nevoie ca pe serverul unde este găzuit site-ul să fie prezent și instalat un certificat valid SSL. Recomandăm tuturor clienților noștri să instalăm certificate SSL pentru securitate sporită.

Motoarele de căutare trebuie ajutate puțin pentru a identifica corect contextul paginilor unui site. De optimizările SEO on-page se va ocupa echipa noastră, crescând șansele ca site-ul tău să apară organic în căutări.

Platformele WordPress și WooCommerce pot fi extinse cu pluginuri de funcționalitate, iar template-ul grafic poate fi schimbat sau personalizat în funcție de nevoile tale. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă dorești să faci modificări.

Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. De costul inițial al template-urilor premium folosite ne ocupăm noi. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o nouă licență. Pentru anumite funcționalități și integrări cu servicii terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție.

Care sunt pașii pe care îi vom urma împreună:

Pasul 1:
Discutăm

Înainte de toate, analizăm specificul afacerii tale și stabilim împreună cum te putem ajuta ca să îți atingi obiectivele.

Pasul 2:
Cădem de acord

După ce știm ce avem de făcut venim cu o ofertă și un termen de execuție. În funcție de proiect îți vom cere și un avans.

Pasul 3:
Livrăm ce am promis

Ne punem pe treabă și te ținem la curent cu tot ce facem. Suntem flexibili și putem face modificări, dacă sunt necesare.

Pasul 4:
Mentenanță

Răspundem la telefon și după ce ne terminăm treaba. Te putem ajuta cu modificări ulterioare, mentenanță și update-uri.

Vrei să ne ocupăm cu totul de site-ul tău?

Povestea nu se termină atunci când site-ul este LIVE. Un site are nevoie de update-uri, conținut proaspăt, trebuie monitorizat, optimizat, promovat și sunt multe lucruri care pot să se strice dacă nu îl ții sub observație și nu te ocupi de el periodic. Îți putem lua această grijă de pe cap ca tu să te poți ocupa de afacerea ta.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.