Pachet digital Femeia Antreprenor 2022

de la 1000 €

O afacere nouă trebuie să fie prezentă online pentru a avea șanse de reușită. Programul național de finanțare pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager, Femeia Antreprenor 2022 (Woman in Tech) adaugă un criteriu esențial: pachetul digital (voucher de digitalizare), o cheltuială eligibilă pentru finanțare, obligatorie pentru calificare și pentru a obține un punctaj mai bun de evaluare.

JPG MEDIA îți vine în ajutor cu serviciile de digitalizare necesare pentru a putea depune cererea de eliberare a ajutorului de minimis Femeia Antreprenor 2022 și cu mentenanță pe perioada de monitorizare a proiectului tău.

woman in tech femeia antreprenor

Componentele pachetului de digitalizare Woman in Tech 2022 cu care te putem ajuta

Care sunt pașii pe care îi vom urma împreună:

Pasul 1:
Discutăm

Înainte de toate, analizăm specificul afacerii tale și stabilim împreună cum te putem ajuta ca să îți atingi obiectivele.

Pasul 2:
Cădem de acord

După ce știm ce avem de făcut venim cu o ofertă și un termen de execuție. În funcție de proiect îți vom cere și un avans.

Pasul 3:
Livrăm ce am promis

Ne punem pe treabă și te ținem la curent cu tot ce facem. Suntem flexibili și putem face modificări, dacă sunt necesare.

Pasul 4:
Mentenanță

Răspundem la telefon și după ce ne terminăm treaba. Te putem ajuta cu modificări ulterioare, mentenanță și update-uri.

Întrebări frecvente:

Procedura de implementare Woman in Tech 2022 nu menționează explicit o astfel de cerință, deci diversele componente menționate pentru pachetul digital pot fi furnizate de mai multe firme, cât timp se respectă elementele minime necesare prevăzute în proiect și valoarea totală a voucherului de digitalizare.

Procedura de implementare Femeia Antreprenor 2022 menționează un cost minim de 25.000 RON pentru componentele voucherului. Prețul pachetelor digitale oferite de JPG MEDIA variază în funcție de tipul acestora, de componentele, opțiunile și funcționalitățile dorite de client. Putem personaliza oferta comercială în funcție de obiectivele și necesitățile companiei tale.

  • Site de prezentare a activitătii companiei sau magazin on-line
  • Cheltuieli înregistrare domeniu web, însă nu acoperă costul găzduirii
  • Cheltuieli de promovare online a site-ului de prezentare sau a magazinului
  • Soft necesar desfășurării activității companiei
  • Semnătură digitală electronică (eligibilă înaintea semnării acordului de finanțare)
  • Echipamente IT: tehnică de calcul tip PC (unitate centrală, server, monitor, imprimantă) sau sisteme portabile
  • Licențe software necesare pentru desfășurarea activității firmei
  • Telefoane inteligente și tablete

Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. Acestea sunt framework-urile utilizate de JPG MEDIA. Noi ne ocupăm de costul inițial al template-urilor premium utilizate. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o extindere a licenței existente sau o nouă licență. În cazul anumitor funcționalități și integrări cu servicii oferite de firme terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție pentru clarificări.

Platformele tehnice WordPress și WooCommerce pot fi extinse cu pluginuri de funcționalitate (gratuite sau contra cost), iar template-ul grafic poate fi ajustat, schimbat sau personalizat în funcție de nevoile companiei tale. Echipa noastră îți stă la dispoziție de fiecare dată când dorești să faci modificări.

Un CMS (Sistem de Management al Conținutului) este o platformă software complexă care vin cu un panou de administrare ce permite utilizatorilor să adauge, să modifice, să clasifice și să gestioneze ușor și rapid conținutul site-ului fără să aibă nevoie de cunoștințe de programare. Site-urile dezvoltate de JPG MEDIA utilizează CMS-ul WordPress, folosit de peste 40% din site-urile web de pe Internet.

Vrei să ne ocupăm cu totul de site-ul tău?

Povestea nu se termină atunci când site-ul este LIVE. Un site are nevoie de update-uri, conținut proaspăt, trebuie monitorizat, optimizat, promovat și sunt multe lucruri care pot să se strice dacă nu îl ții sub observație și nu te ocupi de el periodic. Îți putem lua această grijă de pe cap ca tu să te poți ocupa de afacerea ta.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.