Promovare online

preț în funcție de campaniile rulate

Un produs bun este primul pas, marketingul este însă cel care îl face cunoscut potențialilor cumpărători. Te ajutăm să îți promovezi afacerea online, fie ca este vorba de trafic organic prin SEO, email marketing, campanii Google și Facebook Ads, analyics, A/B Testing sau optimizare a lanțului de conversie.

Un site este doar începutul, însă doar să fii inline nu este suficient. Fără să îți promovezi activ afacerea nu vei ajunge foarte departe.

Serviciile de promovare online pe care le oferim:

Întrebări frecvente:

Din păcate multitudinea de factori implicați face imposibilă estimarea unui cost. Acesta depinde de domeniul de activitate, de canalul de promovare, de aria geografică a celor cărora te adresezi, printre altele. Echipa noastră îți poate oferi estimări generale ca să îți poți face o idee asupra impactului campaniilor de promovare și să îți poți plănui un buget adecvat pentru atingerea obiectivelor tale.

Răspunsul cel mai simplu este unul complicat, adică „depinde”. Pentru unele site-uri este eficientă o campanie de email marketing, pentru altele o reclama pe Facebook, Google sau un scurt clip promo pe YouTube. Un mix de campanii răspândite pe mai multe canale de promovare este recomandarea noastră de cele mai multe ori.

Ai nevoie de găzduire pentru site?

Pentru toate site-urile dezvoltate sau optimizate de noi oferim opțiunea de găzduire pe servere Linux cu cPanel și LiteSpeed localizate în România și conectate la cele mai importante noduri metropolitane. Serviciul de găzduire vine cu următoarele servicii și bonusuri incluse:

Dacă ai cumpărat deja un domeniu și un abonament de hosting cu cPanel ne ocupăm noi de instalarea noului site. Acesta va fi complet funcțional după ce terminăm de instalat, configurat și testat totul. Te putem consilia cu alegerea unui registrar autorizat, găsirea unui nume de domeniu bun și îți putem recomanda furnizori de hosting cu care colaboram de mulți ani.

Vrei să ne ocupăm cu totul de site-ul tău?

Povestea nu se termină atunci când site-ul este LIVE. Un site are nevoie de update-uri, conținut proaspăt, trebuie monitorizat, optimizat, promovat și sunt multe lucruri care pot să se strice dacă nu îl ții sub observație și nu te ocupi de el periodic. Îți putem lua această grijă de pe cap ca tu să te poți ocupa de afacerea ta.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine: