Promovare PPC, Google, Facebook

preț în funcție de campaniile rulate

Un produs bun este primul pas, marketingul este însă cel care îl face cunoscut potențialilor cumpărători. Te ajutăm să îți promovezi afacerea online, fie ca este vorba de trafic organic prin SEO, email marketing, campanii PPC (pay-per-click), Google și Facebook Ads, analyics, A/B Testing sau optimizare a lanțului de conversie.

Un site este doar începutul, însă doar să fii online nu este suficient. Fără să îți promovezi activ afacerea nu vei ajunge foarte departe.

Serviciile de promovare online pe care le oferim:

Întrebări frecvente:

Din păcate multitudinea de factori implicați face imposibilă estimarea unui cost. Acesta depinde de domeniul de activitate, de canalul de promovare, de aria geografică a celor cărora te adresezi, printre altele. Echipa noastră îți poate oferi estimări generale ca să îți poți face o idee asupra impactului campaniilor de promovare și să îți poți plănui un buget adecvat pentru atingerea obiectivelor tale.

Răspunsul cel mai simplu este unul complicat, adică „depinde”. Pentru unele site-uri este eficientă o campanie de email marketing, pentru altele o reclama pe Facebook, Google sau un scurt clip promo pe YouTube. Un mix de campanii răspândite pe mai multe canale de promovare este recomandarea noastră de cele mai multe ori.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.