Pachet digital Start-Up Nation 2022

de la 1000 €

O afacere care nu este prezentă online este o afacere cu puține șanse de reușită. Programul Start-Up Nation 2022 adaugă un criteriu nou: pachetul digital (voucher de digitalizare), o cheltuială obligatorie eligibilă necesară pentru calificarea la finanțare și pentru a obține punctajul maxim.

JPG MEDIA te poate ajuta cu serviciile de digitalizare necesare pentru depunerea cererii de eliberare a ajutorului de minimis Start-Up Nation 2022 și cu mentenanță pe perioada de monitorizare.

pachet digital

Componentele pachetului digital Start-Up Nation 2022 cu care te putem ajuta

Care sunt pașii pe care îi vom urma împreună:

Pasul 1:
Discutăm

Înainte de toate, analizăm specificul afacerii tale și stabilim împreună cum te putem ajuta ca să îți atingi obiectivele.

Pasul 2:
Cădem de acord

După ce știm ce avem de făcut venim cu o ofertă și un termen de execuție. În funcție de proiect îți vom cere și un avans.

Pasul 3:
Livrăm ce am promis

Ne punem pe treabă și te ținem la curent cu tot ce facem. Suntem flexibili și putem face modificări, dacă sunt necesare.

Pasul 4:
Mentenanță

Răspundem la telefon și după ce ne terminăm treaba. Te putem ajuta cu modificări ulterioare, mentenanță și update-uri.

Întrebări frecvente:

Procedura de implementare SUN 2022 nu menționează acest lucru, deci se poate deduce că diversele componente ale pachetului pot fi achiziționate de la firme diferite, cât timp toate elementele minime necesare sunt prevăzute în proiect.

Procedura de implementare SUN 2022 menționează doar un cost minim de 25.000 RON per proiect. Prețul pachetelor digitale oferite de noi variază în funcție de componentele, opțiunile și funcționalitățile dorite. Suntem pregătiți să venim cu o ofertă personalizată în funcție de obiectivele companiei tale.

  • Site de prezentare a activitătii sau magazin on-line
  • Cheltuieli înregistrare domeniu, fără hosting
  • Cheltuieli de promovare a site-ului sau magazinului on-line
  • Soft necesar desfășurării activității
  • Semnătură electronică
  • Echipamente IT: tehnică de calcul tip PC sau sisteme portabile
  • Licențe software necesare desfășurării activității
  • Telefoane smart și tablete
Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. De costul inițial al template-urilor premium folosite ne ocupăm noi. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o nouă licență. Pentru anumite funcționalități și integrări cu servicii terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție.
Platformele WordPress și WooCommerce pot fi extinse cu pluginuri de funcționalitate, iar template-ul grafic poate fi schimbat sau personalizat în funcție de nevoile tale. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă dorești să faci modificări.

Un CMS (Sistem de Management al Conținutului) este o platformă software cu un panou de administrare avansat ce permite utilizatorilor să adauge, să modifice, să clasifice și să gestioneze ușor și rapid conținutul site-ului fără să necesite cunoștințe de programare. Site-urile dezvoltate de noi folosesc CMS-ul WordPress, utilizat de peste 40% din site-urile de pe Internet.

Vrei să ne ocupăm cu totul de site-ul tău?

Povestea nu se termină atunci când site-ul este LIVE. Un site are nevoie de update-uri, conținut proaspăt, trebuie monitorizat, optimizat, promovat și sunt multe lucruri care pot să se strice dacă nu îl ții sub observație și nu te ocupi de el periodic. Îți putem lua această grijă de pe cap ca tu să te poți ocupa de afacerea ta.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.