Site web pe template modern, rapid, accesibil și extensibil

de la 300 €

Cea mai accesibilă soluție rapidă pentru prezența online a afacerii tale.

Realizăm rapid site-uri de prezentare care au la bază un șablon modern predefinit (template).

Pachetele existente includ o serie de opțiuni de personalizare predefinite.

Toate template-urile noastre pot fi modificate și extinse ulterior în funcție de cerințele clientului.

site de prezentare template

Vrei să vezi cum arată șablonul pe care îl folosim pentru site-urile de prezentare pe bază de template?

De ce să alegi un site pe bază de șablon?

Nu vrem să negăm importanța realizării unui site web la comandă, croit 100% după nevoile clientului, serviciu pe care îl și oferimAdevărul este că un site care are la bază un template predefinit (șablon) modern și bine gândit este suficient în cele mai multe cazuri.

Avantajul de necontestat este prețul și viteza de execuție a unui astfel de website. În doar câteva zile te lansăm online la un preț competitiv.

Dacă afacerea ta are nevoie de un site de prezentare un template este cea mai bună soluție de pornire.

Un template nu inseamnă că vei fi blocat pe un design și o funcționalitate care nu pot fi modificate sau extinse ulterior. Un template este un punct de plecare rapid și accesibil.

Ce cuprinde un template dezvoltat de noi?

Servicii și module opționale:

Întrebări frecvente:

Pentru a putea construi rapid un site la un cost avantajos pentru tine folosim template-uri. Acestea sunt elemente grafice și funcționale predefinite ușor de instalat și configurat, dar cu opțiuni de personalizare limitate. La cerere putem dezvolta teme grafice și plugin-uri cu funcționalitățile dorite de tine.

Reușim să oferim un preț competitiv pentru că am dezvoltat singuri template-urile grafice și funcționalitățile pe care le refolosim apoi după ce le personalizăm cu identitatea vizuală a fiecărui client.

Template-ul va fi personalizat în fază de dezvoltare cu identitatea vizuală a clientului (logo, culori, font) și poate fi modificat ulterior de noi sau direct de client, în funcție de necesități.

Platformele WordPress și WooCommerce pot fi extinse cu pluginuri de funcționalitate, iar template-ul grafic poate fi schimbat sau personalizat în funcție de nevoile tale. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă dorești să faci modificări.
Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. De costul inițial al template-urilor premium folosite ne ocupăm noi. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o nouă licență. Pentru anumite funcționalități și integrări cu servicii terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine:

Site protejat de reCAPTCHA, se aplică politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google.