Site de prezentare la cheie

de la 1000 €

Cea mai rapidă soluție pentru prezența online a afacerii tale. În doar câteva zile îți punem online un site de prezentare pentru serviciile pe care le oferi.

Nu mai aștepta și lasă Internetul să ajute clienții să îți găsească afacerea.

Finalizare în aproximativ 14 zile

Ce cuprinde un site de prezentare dezvoltat de noi?

Servicii și module opționale:

Întrebări frecvente:

Prețul unui site de prezentare variază în funcție de opțiunile pe care le dorești. Suntem pregătiți să te ajutăm să alegi modulele și opțiunile de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Nu ne plac jumătățile de măsură: site-ul livrat de noi va fi funcțional. Îl instalăm în cPanel, la noi sau pe serverul tău, îl legăm de domeniul ales de tine și va fi accesibil vizitatorilor din secunda doi.

Este cel mai simplu tip de site, care are drept scop prezentarea serviciilor unei companii, portofoliul de clienți și datele de contact ale acesteia.

Domeniul este numele site-ului. La sfârșit este prezentă întotdeauna o extensie pentru a forma complet adresa pe care trebuie să o introduci în browser pentru a vizita prima pagină a site-ul. In cazul site-ului nostru domeniul este „jpgmedia.ro”, cu extensia .ro, specifică site-urilor românești.

Un site este format din fișiere și bază de date. Acestea trebuie găzduite pe un server astfel încât să fie accesibile celor care introduc în browser domeniul site-ului. Prin hosting sau găzduire înțelegem acest spațiu și resursele hardware oferite de un furnizor de servicii de hosting care permit rularea software-ului unui site web.

Pentru a putea construi rapid un site la un cost avantajos pentru tine folosim template-uri. Acestea sunt elemente grafice și funcționale predefinite ușor de instalat și configurat, dar cu opțiuni de personalizare limitate. La cerere putem dezvolta teme grafice și plugin-uri cu funcționalitățile dorite de tine.

Un CMS (Sistem de Management al Conținutului) este o platformă software cu un panou de adminstrare avansat ce permite utilizatorilor să adauge, să modifice, să clasifice și să gestioneze ușor și rapid conținutul site-ului făsă să necesite cunoștințe de programare.

cPanel este cea mai răspândită interfață de administrare pentru servere de hosting. Mulți furnizori de servicii de găzduire oferă cPanel. Nu trebuie să știi să folosești cPanel, deși este foarte simplu. Ne ocupăm noi de tot.

Pentru o conexiune securizată HTTPS între site-ul tău și browser-ul vizitatorului este nevoie ca pe serverul unde este găzuit site-ul să fie prezent și instalat un certificat valid SSL. Recomandăm tuturor clienților noștri să instalăm certificate SSL pentru securitate sporită.

Motoarele de căutare trebuie ajutate puțin pentru a identifica corect contextul paginilor unui site. De optimizările SEO on-page se va ocupa echipa noastră, crescând șansele ca site-ul tău să apară organic în căutări.

Platformele WordPress și WooCommerce pot fi extinse cu pluginuri de funcționalitate, iar template-ul grafic poate fi schimbat sau personalizat în funcție de nevoile tale. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă dorești să faci modificări.
Nu te costă nimic să folosești WordPress și WooCommerce pentru site-ul tău. De costul inițial al template-urilor premium folosite ne ocupăm noi. Odată ce aceste licențe expiră în general site-ul va continua să funcționeze, dar nu vei putea face modificări și actualizări fără să cumperi o nouă licență. Pentru anumite funcționalități și integrări cu servicii terțe este posibil să fie nevoie de licențe suplimentare, contra cost. Dacă ai nelămuriri sau întrebări îți stăm la dispoziție.

Care sunt pașii pe care îi vom urma împreună:

Pasul 1:
Discutăm

Nu ne aruncăm cu capul înainte. Discutăm ca să ne spui ce îți trebuie. Te ajutăm și noi cu sfaturi, bineînțeles.

Pasul 2:
Cădem de acord

După ce știm ce avem de făcut venim cu o ofertă și un termen de execuție. În funcție de proiect îți vom cere și un avans.

Pasul 3:
Livrăm ce am promis

Ne punem pe treabă și te ținem la curent cu tot ce facem. Suntem flexibili și putem face modificări, dacă sunt necesare.

Pasul 4:
Mentenanță

Răspundem la telefon și după ce ne terminăm treaba. Te putem ajuta cu hosting, mentenanță și update-uri.

Ai nevoie de găzduire pentru site?

Pentru toate site-urile dezvoltate sau optimizate de noi oferim opțiunea de găzduire pe servere Linux cu cPanel și LiteSpeed localizate în România și conectate la cele mai importante noduri metropolitane. Serviciul de găzduire vine cu următoarele servicii și bonusuri incluse:

Dacă ai cumpărat deja un domeniu și un abonament de hosting cu cPanel ne ocupăm noi de instalarea noului site. Acesta va fi complet funcțional după ce terminăm de instalat, configurat și testat totul. Te putem consilia cu alegerea unui registrar autorizat, găsirea unui nume de domeniu bun și îți putem recomanda furnizori de hosting cu care colaboram de mulți ani.

Vrei să ne ocupăm cu totul de site-ul tău?

Povestea nu se termină atunci când site-ul este LIVE. Un site are nevoie de update-uri, conținut proaspăt, trebuie monitorizat, optimizat, promovat și sunt multe lucruri care pot să se strice dacă nu îl ții sub observație și nu te ocupi de el periodic. Îți putem lua această grijă de pe cap ca tu să te poți ocupa de afacerea ta.

Hai să vorbim și îți vom spune ce putem face pentru tine: